top of page

Alumnes d’ESO organitzen un concert per conscienciar sobre l’Asperger


El 5 de juny una desena de grups de música actuaran a la Sala Apolo per sensibilitzar sobre l’Asperger, un trastorn de l’espectre autista. El concert forma part d’una campanya d’alumnes de l’Escola Súnion

Alumnes de quart d'ESO de l'Escola Súnion organitzen un concert a la Sala Apolo el 5 de juny per conscienciar sobre la síndrome d'Asperger. Entre la desena de grups que hi actuaran hi ha El Niño de la Hipoteca, Carlos Sadness, PAWN Gang i Senyor Oca. La iniciativa s'emmarca en una campanya de comunicació més àmplia que també inclou càpsules de vídeo, cartells i difusió d'aquest trastorn de l'autisme a xarxes socials i mitjans de comunicació. Tot va néixer a partir de l'assignatura Projecte Solidari, que s'imparteix a 120 alumnes de l'Escola Súnion. Els estudiants han tingut el suport de la Fundació Friends, una entitat que ajuda joves amb la síndrome d'Asperger i amb problemes de comunicació social, relació i empatia.

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page