top of page

Benvinguts

Som una associació sense ànim de lucre que té per objectiu promoure el bé comú de les persones amb Trastorn Espectre Autista/ Asperger, a través d'activitats assistencials, educatives, recreatives, culturals i esportives, així com d’informació i assessorament sobre problemes generals del Trastorn Espectre Autista.

 

El 24 d’ abril del 2009, es va constituir l'Associació Asperger del Vallès Occidental ( TEA), inscrita al registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el nº 39011 i el NIF:G65064727. El 18 d'Abril de 2009, es va constituir la Federació Asperger de Catalunya i 6 associacions per tal de donar un servei més proper.

 

L’Associació Asperger del Vallès Occidental està inscrita al registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el nº 39011 i el NIF:G65064727.

 

Si ets Tea/Asperger o tens un fill amb TEA i vols més informació, contacte amb nosaltres utilitzant el nostre mail o bé demanant cita prèvia al telèfon 659 921 821.

· El nostre equip ·

Equip terapèutic

 

Tenim un magnífic equip de professionals que treballen per millorar la qualitat de vida dels nens/es i joves afectats. L'atenció psicològica és indispensable per tal d'augmentar les seves capacitats, potenciar les habilitats socials, la seva autonomia personal i la integració social. Només amb una bona intervenció professional podrem evitar aïllament social, baixa autoestima, trastorns severs com la depressió i l’ansietat.

Monitors i voluntaris

 

Gràcies a l'equip de psicòlegs, monitors i voluntaris, oferim un espai d’oci pels nens i pels joves. Porten l'esplai per nens i les sortides d'adolescents. La finalitat principal d’aquestes activitats és doble, per un costat fer que se sentin segurs i encoratjats a treballar aquells aspectes que més els hi costen per a després poder-ho aplicar i per altra que aprenguin a divertir-se, a relacionar-se i a millorar la seva autonomia.

La Junta Directiva

 

La Junta representa a l'Associació en tots els actes, accions o gestions que siguin necessaris per aconseguir les fites que s'hagin marcat. És escollida per l'Assemblea General de socis.

Memòries econòmiques

Informe econòmic i d'activitats realitzades l'any 2022. 

Envia'ns un mail 

Si vols fer-te soci, soci col·laborador o bé demanar una valoració, envia un dels documents al nostre mail. 

· Instal·lacions ·

bottom of page